SSI Sportduik opleidingen


Start met duiken

Of je nou nog nooit onder water bent geweest of je bent een doorgewinterde duiker, je bent bij ons aan het juiste adres. Probeer het - je zult er van gaan houden. Duiken is goed te leren, erg leuk en uitdagend!

Geniet van de vrijheid van zweven door een andere wereld! Beleef nieuwe avonturen en ontdek onbekende werelden. Maak nieuwe vrienden! Duiken is gemakkelijker dan je zou denken. Wees klaar om van een nieuwe uitdaging te genieten en duik in een nieuwe wereld! Duiken is een prachtige sport die alles biedt van actie, waarbij je de adrenaline voelt stromen, tot rust en ontspanning.

Bij Scuba Schools International zijn we gepassioneerd in het onderwijzen van mensen dat duiken een veilige, inspirerende bezigheid is die deuren opent naar 's werelds meest betoverende gebieden.
Door middel van SSI programma's kun je:
- Beginnen met leren snorkelen en zo langzaam wennen aan het onder water zijn, terwijl je dan al kunt genieten van de vissoorten en onderwaterlandschappen die duiken zo betoverend maken.
- Online beginnen met te leren duiken nog voordat je water hebt gezien !

Leren is eenvoudig met onze verscheidenheid aan leermiddelen. Opties zijn: gratis online starten met theorie, een Learn to scuba dive DVD, een combinatie van zelfstudie en klassikaal onderwijs, handleiding, lesboek, instructie DVD. Jij kiest voor de manier die jouw het meest comfortabel laat leren.

Leeftijd:

De vermelde cursussen zijn veelal gebaseerd op de minimale leeftijd van 12 jaar (zie de cursussen voor meer info). Er zijn echter ook mogelijkheden om al te gaan duiken vanaf de leeftijd van 10 jaar. Hier gelden echter speciale regels voor waar de ouders/voogd een bijzondere rol in vervullen. Voor meer informatie hieromtrent kun je contact met ons opnemen.

Gehandicapten:
Niet elke handicap hoeft het behalen van een SSI duikbrevet in de weg te staan. Wanneer je toestemming van een arts (schriftelijk) hebt om te mogen duiken neem dan contact met ons op. We gaan dan samen kijken wat er mogelijkheden zijn.