SSI Specialty Wreck Diving

** Eén groot avontuur **

Spannende duikervaringen wachten op je. Deze duiken en het verkennen van het verleden is opwindend, maar er zijn een aantal risico's aan verbonden. Echter, met de juiste opleiding en kennis, krijg je alles wat je nodig heeft om de 'ultieme duikervaring' mee te maken. Begin met het verkennen van de geschiedenis en onbekende plekken!

"Duiken naar wrakken betekent duiken in het verleden - en dat gaat altijd gepaard met een bepaald gevoel..."

Het is een ongelofelijke ervaring om een groot schip te zien vanuit het perspectief van een vogel en richting de brug te glijden. Maar er zijn ook tragedies aan wrakken verbonden die in stukken op de bodem liggen.

Duiken naar wrakken is spannend en houdt ook potentiële risico's in, maar met de juiste opleiding wordt WRECK DIVING één groot avontuur.

Tijdens de specialty cursus WRECK DIVING leer je waar en hoe je achtergrondinformatie over wrakken krijgt, hoe je wrakken lokaliseert en hoe je een wrakduik voorbereid. Tijdens de verplichte duiken pas je de juiste technieken van wreck diving toe en evalueer je en vermijd je de potentiële risico's terwijl je op een wrak duikt.

Inhoud specialty cursus:

  • Uitkiezen van een wrak
  • Uitrusting voor een wrakduik
  • Lokaliseren van het wrak
  • Duiken naar het wrak
  • Wrakduiken voor gevorderden

Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en kun je meteen genieten van je eerste wrakduik.

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met WRECK DIVING, bijvoorbeeld de specialty cursussen UNDERWATER DIGITAL PHOTOGRAPHY of DEEP DIVING. De gelegenheden en mogelijkheden zijn oneindig. Je kunt in koud en warm water heel veel wrakken ontdekken.