SSI Specialty Snorkeling

** Er is van alles te beleven in het water **

Snorkelen is een prachtige manier om een begin te maken met uw avonturen onder water. Het is uw kans om een kijkje te nemen in een nieuwe, fascinerende wereld. Snorkelen is voor alle leeftijden. Actie én ontspanning, het is maar net wat u wilt.

Al eeuwenlang raken mensen gefascineerd door de magie en de schoonheid van de onderwaterwereld.

Vandaag de dag gaan we, vaker dan ooit, op zoek naar avontuur in deze nieuwe wereld. We vinden het heerlijk om gewichtloos in het water zweven, te zwemmen met de zeedieren en de schoonheid van de riffen te bewonderen.


Snorkelen is een fantastische activiteit voor jong en oud. En u heeft er heel weinig materialen en slechts een klein stukje opleiding voor nodig. Snorkelen is iets wat u het hele jaar door kunt doen, waar u ook woont. Snorkelen kan overal: op prachtige riffen, maar ook in een meer of rivier bij u om de hoek.

Als u optimaal wilt genieten van het snorkelen, kunt u het beste een erkend SSI Snorkeling-programma volgen. U leert dan hoe u de snorkelmaterialen op de juiste manier gebruikt.


Voor snorkelaars is er van alles te doen (bijvoorbeeld onderwaterfotografie). U zult zien dat snorkelen meer is dan alleen een bezigheid voor in de vakantie. Het is een vorm van vrijetijdsbesteding waarmee u alle kanten op kunt.