SSI Specialty Science of Diving

** Meer kennis, meer vertrouwen **

Science of Diving behandelt alle kennisgebieden van het duiken op een gedetailleerde en uitgebreide manier: Natuurkunde, Fysiologie, decompressietheorie, aquatisch milieu en duikuitrusting. Als u gewoon geïnteresseerd bent in duiken of van plan bent om een ​​Dive Professional te worden is het Science of Diving programma precies wat u nodig heeft!

"Het hebben van de juiste kennis is net zo belangrijk als de juiste behandeling van uw duikuitrusting!"

Duiken is gewoon leuker en veiliger als je er meer over weet.

Het Science of Diving programma behandelt alle gebieden van de duiktheorie op een gedetailleerde en alomvattende wijze: fysica, fysiologie, decompressie theorie, het mariene leven en duikuitrusting.

Het Science of Diving programma is een perfecte "winter specialiteit", omdat er geen duiken vereist zijn. Als u meer wilt weten over de duik theorie, kunt u gewoon het boek kopen en uw aanmelden voor de cursus.

Cursus inhoud:

  • Fysica
  • Fysiologie
  • Decompressie theorie
  • Onderwaterwereld
  • Duikuitusting

SSI Specialties zijn altijd leuk, met het leren van nieuwe vaardigheden op de voorgrond. Dit programma zal bestaan uit intensieve theoroielessen waar u uzelf goed op kunt voorbereiden met behulp van het boek.

U kunt ook andere activiteiten leren en perfect combineren met SCIENCE OF DIVING, zoals de Dive Professional programma's " Diveguide" en "Dive Control Specialist". De mogelijkheden zijn eindeloos, want een goede opleiding geeft u de meest interessante duiken over de hele wereld.