SSI Specialty Deep Diving

** Veilig met de juiste opleiding **

Veel van de meer spannende en intrigerende duikstekken bevinden zich in dieper water. Zonder de juiste opleiding, kunnen dit soort duiken zeer gevaarlijk zijn. Het Deep Diving programma zal u voorzien van de kennis, vaardigheden en ervaring die nodig zijn om dit soort duiken veilig en comfortabel te maken. Verken het diepe!

"De diepte heeft een aantrekkingskracht op veel duikers omdat diepe duiken een bepaalde kick geven."

Diep duiken, iets wat door vele duikers tot nu toe nog niet ervaren is, of duiken naar een wrak op dieper dan de limiet van 30 meter - wie wil dat niet? Maar om deze duiken veilig uit te voeren zijn de juiste vaardigheden en kennis vereist en dat is precies wat DEEP DIVING biedt.

Helaas worden deze duiken vaak gedaan zonder gedegen opleiding en dan vormen ze een oncontoleerbaar veiligheidsrisico. Daarom is het absoluut noodzakelijk om te weten wat de potentiƫle gevaren zijn van DEEP DIVING zodat je veilige diepe duiken kunt plannen.

Tijdens de diepe duiken die in het programma zitten ervaar je de voorbereiding en het uitvoeren van diepe duiken. Alle noodzakelijke veiligheidsregels worden geleerd en ook hoe en wanneer ze toegepast moeten worden.

Inhoud specialty cursus:

  • Het complete duiksysteem & Deep Diving
  • Het plannen van een diepe duik
  • De diepe duik
  • PotentiĆ«le gevaren van een diepe duik
  • De herhalings diepe duik

Het volgen van een SSI specialty cursus betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je gelijk plezier in het water en na een paar keer oefenen ben je in staat om je eerste diepe duik veilig te plannen en uit te voeren. Nu ligt de weg open om op een ontspannen manier een grotere diepte te verkennen....

Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DEEP DIVING, bijvoorbeeld de specialty WRECK DIVING of PERFECT BUOYANCY. De mogelijkheden zijn oneindig en op grotere diepten liggen ongerepte plekken die je kan ontdekken.