SSI Specialty Boat Diving

** Duik op plaatsen waar je anders niet kom **

Boten bieden u de mogelijkheid om spectaculaire duikplaatsen te ontdekken ver van de kust. Dit programma omvat de extra kennis die u nodig heeft om uw eerste bootduikvakantie een waar succes te maken, en de technieken die nodig zijn om goed te duiken vanaf alle soorten en maten boten. Verbeter uw duiktrips!

"Boat Diving is niet alleen maar duiken vanaf een boot - het is je garantie voor een succesvolle en ontspannen eerste duikvakantie!"

Hier duik je vaak vanaf de kant maar wij bieden ook diverse interessante duiken aan met onze eigen RIB de "Blue Voyage 1", die je alleen met een boot kunt maken. De beste duikplekken op vakantiebestemmingen zijn meestal zonder boten niet te bereiken.

In de specialty cursus BOAT DIVING leer je niet alleen de juiste bootduiktechnieken, maar leer je ook de juiste procedures voor het boeken van een duikvakantie met betrekking tot het kiezen van de beste reisbureaus en aanbieders van duikvakanties.

Een ander onderwerp gaat over waar je rekening mee moet houden als je met je Totaal Duik Systeem duikt.

Als je een BOAT DIVING programma volgt voorafgaand aan je eerste duikvakantie weet je zeker dat je goed voorbereid bent om ontspannen te kunnen genieten van de vakantie. Je maakt tijdens deze cursus 2 verplichte duiken

Inhoud specialty cursus:

  • Kiezen van een boot
  • Voorbereiding duiktrip
  • Reizen met een boot
  • Duiken vanaf een boot
  • BĂ«eindigen van de boottocht

Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dat zijn de belangrijkste doelen. Het krijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je direct plezier in het water en ervaar je al tijdens je eerste duikvakantie spannende bootduiken.


Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met BOAT DIVING, bijvoorbeeld de specialty DEEP DIVING of WAVES, TIDES & CURRENTS. De mogelijkheden zijn oneindig en in de resorts van deze wereld is nog veel te ontdekken en zijn er nog vele mooie duikstekken ver weg van de kust om te verkennen.