SSI Open Water Diver / Scuba Diver

** Open Water Diver **

Een SSI Open Water Diver worden is de beste manier om met je duikavontuur te beginnen!

Wij zorgen ervoor dat je jezelf echt comfortabel voelt met de vaardigheden en de apparatuur die je zult gebruiken. Beginnen is makkelijk! Meldt je aan voor een Open Water cursus of spring het water in met het SSI Scuba Diver programma.

SSI opleidingen zijn zo ontworpen dat je de theorie kunt leren in je eigen tempo en wanneer het jouw uitkomt. We bieden full-color studieboeken, dvd's en gratis online training om ervoor te zorgen dat er genoeg trainingsmogelijkheden zijn.

Voor zwembad en open water training zal de instructeur je een duikuitrusting aanmeten, zodat je comfortabel zit in deze "tweede huid." Er is voldoende oefentijd om jezelf aan te passen aan de onderwaterwereld voordat je begint met de open water trainings duiken.

Zodra u klaar bent met de initiƫle opleiding ben je een gecertificeerde SSI Diver. SSI certificeringen zijn wereldwijd erkend, dus uw duikmogelijkheden zijn grenzeloos.** Scuba Diver **


Weinig tijd? Start je duikcursus en rond hem later af !

Scuba Diver is de perfecte cursus voor mensen die geen of te weinig tijd hebben om het complete Open Water Diver programma te volgen. De inhoud van dit programma is ongeveer de helft van de SSI Open Water Diver cursus. Vervolgens kun je op een later tijdstip de tweede helft volgen en een gecertificeerde Open Water duiker worden.

Met het Scuba Diver programma kun je duiken tot in de ruimste zin ervaren. Je wordt getraind in de juiste vaardigheden, kennis, materiaal en ervaring benodigd om je veilig en vertouwd te voelen tijdens je open water duiken. Ook krijg je een SSI instructeur mee om je te begeleiden tijdens deze avonturen.

Aan het eind van het programma ontvang je het SCUBA DIVER certificaat met vermelding van de succesvolle afronding van dit programma. Dit certificaat geeft je het recht deel te nemen aan begeleide duiken over de hele wereld.
Gebrevetteerde Scuba Divers hebben het recht om onder de directe supervisie van een Dive Leader of hoger tot een maximale diepte van 12 meter te gaan.

Als je besluit om je opleiding voort te zetten en een gecertificeerde Open Water Diver te worden, wordt het
Scuba Diver programma volledig toegeschreven op uw Open Water Diver cursus. Op deze manier hoeft u geen enkel deel van het programma over te doen. Na een korte update van je vaardigheden (Skills update) kun je je brevettering tot Open Water Diver vervolgen.

Start je avontuur vandaag nog!

Neem voor meer informatie over uw Open Water Diver opleidingsmogelijkheden contact met ons op !!!