SSI Specialty Digital U/W Photography

Underwater Photography

Leer alles wat u moet weten om een succesvolle onderwater fotograaf te worden! Digital Underwater Photography leert u de juiste technieken voor direct betere fotoresultaten en leert u hoe u uw camera(systeem) kunt optimaliseren met waardevolle accessoires.

"Toen duiken moeilijk werd, werd fotograferen ook moeilijk."

Beide feiten zijn tegenwoordig totaal veranderd omdat duiken en fotograferen met een digitaal toestel zeer gemakkelijk zijn geworden.

dup

Velen hebben waarschijnlijk al een digitale camera en behuizing en wellicht vraag je jezelf regelmatig af hoe je betere foto's kan maken. Dan is het tijd om een gestructureerd programma over dit onderwerp te volgen om zo je tevredenheid en plezier in het duiken te vergroten en om de prachtige ervaringen met anderen delen.

Het programma DIGITAL UNDERWATER PHOTOGRAPHY kan of in een zwembad/gesloten water gegeven worden of direct in open water. Dat maakt dat deze specialty geschikt is als "winter specialty", die men kan volgen voordat de duikvakantie begint.

Als je al een digitale camera hebt en je wilt meer weten dan is er een handboek te koop, zelfs zonder de hele sursus te doorlopen.

diveSSI Image: DUP_manual

Inhoud specialty cursus:

  • Kennismaking met onderwaterfotografie
  • De digitale camera
  • Using your Camera System
  • Neem digitale foto's onder water
  • Composition of your underwater pictures
  • Bewerk je digitale foto's

Dit programma is niet ontwikkeld om een perfecte fotograaf van je maken door lange lessen. Het volgen van een SSI specialty betekent plezier hebben en het leren van praktische vaardigheden in het water - dit zijn altijd de belangrijkste doelen. Het kijgen van meer duikervaring is zeer belangrijk. De lessen zijn kort als je goed bent voorbereid met de HOMESTUDY KIT. Hierdoor heb je direct plezier in het water en na een aantal oefeningen neem je al je eerste fantastische onderwaterfoto's.

diveSSI Image: sc_dup Ook kun je andere gerelateerde activiteiten leren en combineren met DIGITAL UNDERWATER PHOTOGRAPHY, bijvoorbeeld de specialties PERFECT BUOYANCY of Shark Diving. De gelegenheden en mogelijkeheden zijn oneindig. In de resorts en op vakantiebestemmingen van deze wereld zijn er veel dingen te ontdekken en om foto's van te maken.